Luonnonkosmetiikan Huulipunaopas - näin valitset sopivan huulipunan

Monet innostuvat huulipunista ja näyttävämmästä huulimeikistä kesän tullen, kun hieman päivettynyt iho saa uutta hehkua pirteistä huulipunasävyistä. Huulipunat ovat nopea ja helppo tapa ilmeen piristykseen ympäri vuoden!

Ekokosmetologi Vilma kertoo omat vinkkinsä ja luottohuulipunansa, joiden joukosta löytyy varmasti sopiva tilanteeseen, kuin tilanteeseen. Valikoimissamme olevat huulipunat sisältävät huulia hoitavia ja ravitsevia kasviöljyjä. 😊

Aloitetaan puolimattaisista Absolution Le Rouge -huulipunista. Ne sisältävät paljon pigmenttiä, joten huuliin saa halutessaan vahvan sävyn. Mattaisuudestaan huolimatta huulipunat eivät kuivata huulia, vaan ravitsevat niitä.

Huulipuna Powerful Pink – Ruskettuneen ihon luottopuna, joka kääntää katseet

Absolution Powerful Pinki luonnonkosmetiikan huulipuna

Tämä kirkkaan vaaleanpunainen huulipuna korostaa päivettynyttä ihoa. Lisäksi sen kylmä sävymaailma toimii erittäin hyvin, jos piirteesi ovat kylmän vaaleat.

“Absolution Le Rouge Powerful Pink on raikas ja kirkas pinkki sävy, joka kääntää katseet. Kun minulla on tätä huulillani, saan usein kysymyksiä huulipunani sävystä”

 Tilaa tästä >>

Huulipuna Poppy Red -  klassisuutta ja leikkisyyttä samalla kertaa

Absolution Poppyred huulipuna luonnonkosmetiikkaa

Poppy Red on lämmin, hieman oranssiin taittava punasävy, jossa on puolimatta ja peittävä lopputulos, joten se jättää huuliin ihanan intensiivisen lopputuloksen. Matasta lopputuloksesta huolimatta Absolutionin Le Rouge -sarja ei kuivata huulia, vaan huulipunan kasviöljyt ravitsevat ja kosteuttavat huulia tehokkaasti.

”Poppy Red on yksi omista sekä asiakkaideni suosikeista. Yksi suosion syistä on varmasti se, että puna sopii todella monelle”, Vilma

 Tilaa tästä >>

Huulipuna Rosewood – Viileää ruusunpunainen moneen käyttöön

Absolution Roserwwod huulipuna luonnonkosmetiikkaa

Rosewood-huulipuna on todella monikäyttöinen tapaus! Se toimii osana luonnollista arkimeikkiä sekä viileytensä vuoksi sopii upeasti myös voimakkaamman ja utuisen smokey eyes -meikin pariksi. Jos arastelet vahvojen huulipunasävyjen käyttöä, tästä sävystä on hvyä aloittaa, sillä lopputulos on luonnollinen ja huulten omaa sävyä kauniisti korostava.

”Absolutionin huulipuna Rosewood 11 on oma suosikkisävyni Absolutionin huulipunakokoelmassa. Sävy on viileä punaisen violetti, ja se jättää luonnollisen lopputuloksen sekä korostaa huulten omaa sävyä”

 Tilaa tästä >>

Huulipuna Deep Red – Voimakasta dramatiikkaa

Absolution Deep Red huulipuna luonnonkosmetiikkaa

Tämä intensiivinen ja tummanpuhuva sävy sopii esimerkiksi osaksi voimakasta juhlameikkiä. Se toimii hauskasti myös voimakkaasti päivettyneen ihon kanssa. Vahvoissa sävyissä on tärkeää, että huulipuna pysyy paikoillaan, ja juuri pysyvyydestään nämä Absolutionin huulipunat ovatkin saaneet kiitosta.

”Absolutioinin huulipuna Deep Red on syvä, tumman viininpunainen sävy. Tällä vahvalla sävyllä loihdit upean juhlameikin, joka varmasti kääntää katseita. Sävy pysyy huulissa pitkään ja puolimattainen huulipuna on todella elegantti”

 Tilaa tästä >>

Huulipuna Theatre Red – se klassinen punainen huulipuna

Absolution Theatre Red huulipuna luonnonkosmetiikkaa

Viileä, klassisen punainen sävy, joka saa hampaat näyttämään todella valkoisilta. Tämä huulipuna sopii kaikille, jotka rakastavat punaisia huulia!

“Theatre Red on klassisen punainen, viileään taittava huulipuna, jossa on paljon pigmenttiä ja ihanan intensiivinen sävy”

 Tilaa tästä >>

Puolipeittävät Sorbet-huulipunat

Sorbet-sarjan raikkaat huulipunat suojaavat ja korjaavat huulten ihoa. Tuotteet sisältävät laadukkaita kasviöljyjä sekä -vahoja, esimerkiksi risiini-, jojoba- ja arganöljyä sekä sheavoita, jotka ravitsevat ja rauhoittavat huulten ihoa. Sorbet-huulipunien lopputulos on kevyt ja hennosti kiiltävä ja punat ovat puolipeittäviä. Huulipunissa on miellyttävän silkkinen koostumus ja ravitsevuutensa ansiosta ne toimivat myös huulivoiteena.

 

Huulipuna Cerise – Monikäyttöinen viileän vaaleanpunainen sävy

Absolution sorbet huulipuna Cerise

Puolipeittävän lopputuloksen ansiosta tämä huulipuna sopii hyvin päiväläyttöön osaksi luonnollista arkimeikkiä. Huulia kosteuttava puna toimii samalla hoitavana huulivoiteena!

”Absolution Sorbet Cerise-huulipuna on monivivahteinen viileän ruusunpunainen sävy, joka tekee huulista ihanan herkulliset”

 Tilaa tästä >>

Huulipuna Papaya – kepeä korallin sävy

Absolution sorbet huulipuna Papaya

Tässä on täydellinen kesäpuna, joka puolipeittävyytensä ansiosta jättää huuliin luonnollisen lopputuloksen! Puna sopii esimerkiksi päivettyneelle iholle upeasti.

”Papaya on kirkas ja ihanan pirteä korallin sävyinen huulipuna, joka piristää esimerkiksi arkimeikkiä"

 Tilaa tästä >>

Huulipuna Dusky Rose – Hillittyä ja luonnollista eleganssia

Absolution Sorbet huulipuna DUsky ROse

Jos et koe oloasi luonnolliseksi voimakkaassa huulipunassa, on tämä sävy loistava valinta! Luonnollinen, viileä lopputulos viimeistelee luonnollisen meikin upeasti.

”Sorbet huulipuna Dusky Rose on läpikuultavan kylmä vaaleanpunainen sävy, joka korostaa huulten omaa väriä ja jättää huuliin luonnollisen kauniin sävyn. Useat kesän morsiamet, jotka eivät normaalisti käytä vahvoja huulipunasävyjä ovat päätyneet häämeikissään tähän sävyyn, sillä se on elegantti ja luonnollinen huulipuna, joka viimeistelee huolitellun lopputuloksen”

Tilaa tästä >>

 

Tutustu pariisilaiseen Absolution -merkkiin heidän omilla sivuillaan. 

Jätä viesti

Kaikki viestit tarkastetaan ennen julkaisua