Vieraskynä: Kynsilakan heavyuser rakastui luonnollisiin Kure Bazaar -kynsilakkoihin

Rakkauteni kynsilakkoihin alkoi teininä. Yläasteella ja lukiossa käytin useamman tunnin viikossa ähertämällä itselleni ranskalaista manikyyriä, jota en koskaan saanut samalla lakkauskerralla onnistumaan kymmeneen sormenkynteen. Onnekseni muoti muuttui ja ranskalainen manikyyri vaihtui yksivärisiin kynsiin.   

Kynteni eivät ole koskaan kasvaneet kovin pitkiksi tai vahvoiksi, joten pidän kynsistäni lakattuna. Käytännössä minulla on kynsilakkaa kynsissäni aina, tietoisia taukoja tai mökkilomia lukuun ottamatta.

Kun kynsilakoissa käytettävät kemikaalit, TPHP ja TPP nousivat otsikoihin, itseäni alkoi mietityttää. Lehtijutuissa kerrottiin kemikaalien sotkevan hormonitoimintaa ja aiheuttavan mm. lapsettomuutta.

Näitä uutisia enemmän huolestuin kuitenkin kynsieni kunnosta. Säännöllinen kynsilakan käyttö ja vahva poistoaine olivat tehneet kynsistä haperot ja ohuet. Eniten minua häiritsi kynsieni kellastuminen. Ilman kynsilakkaa, jokainen kynteni oli muuttunut kellertäväksi.

”Pidin taukoa kynsilakan käytöstä ja minulla meni vajaa kuukausi, että kynteni olivat taas normaalin väriset”

Kure Bazaar -kynsilakat tulivat käyttööni jäädäkseen

3 vuotta sitten Pinta hius- ja kauneushuoneen perustaja Vilma tutustutti minut Kure Bazaarin kynsilakkoihin. Sain testiin ensimmäisen lakkani, sävyn Chocolat. Pidin sävystä ja lakan koostumuksesta, ja muutama viikko tämän jälkeen ostin ensimmäisen Kure Bazaarin kynsilakkani, ihanan sävyn So Vintage.  Kure Bazaar -valikoimani kasvoi pikkuhiljaa, ja asteittain luovuin muista kynsilakoistani. Viimeiset pari vuotta olen käyttänyt vain Kuren kynsilakkoja. Hankin myös Kure Bazaarin aluslakan, josta olen tykännyt kovasti! Uusin tulokas Kure Bazaar -perheeseeni on kynsiä ja kynsinauhoja hoitava poistoaine, jota Vilma minulle suositteli. Itselläni on ruusuvettä ja -öljyä sisältävä Ala Rose -puhdistusaine.

Kure Bazaar -kynsilakka sävy So VIntage

Kure Bazaar-sävy So Vintage

Mikä on muuttunut? Monikin asia. Säännöllisestä kynsilakan käytöstä huolimatta kynnet eivät enää kellastu. Lisäksi on kiva olla tietoinen, että kynsilakkojen alkuperästä 85 % ja poistoaneen 100 %, on peräisin luonnosta. Se on kuitenkin sanottava, että aikaisemmin kynsilakkoja käyttäessäni totuin siihen, että ne saattoivat pysyä kynsissä siisteinä viisikin päivää. Kure Bazaarin lakat levittyvät hyvin ja ovat pysyviä, mutta eivät pysy kynsissä aivan niin kauaa. Mieluusti kuitenkin lakkaan kynsiäni vähän useammin, jos tiedän, että ne voivat hyvin.

Kure Bazaar -kynsilakat

 

Nadjan vinkki: Lakkaan kynnet yleensä työpaikallani, koska malttamattomana ihmisenä harvoin jaksan odottaa kynsien kuivumista. Tietokonetta näpytellessä kynnet kuivuvat huomaamatta. Mittava kynsilakkakokoelmani työpisteellä herättää paljon ihastusta ja silloin tällöin kollegat käyvät lainaamassa minulta kynsilakkoja.

Nadjan suosikkisävyt: So Vintage, Green Love, ja Cherie. Täksi kesäksi ostin herkullisen sävyn Gypsy.

Seuraava hankinta: Syksyksi minua houkuttelee tämä upea murrettu oranssi Bohemian. Hillityn tyylikäs Sofisticato kiinnostaa myös.

Lopulta luonnonkosmetiikka vei minut mennessään ja nykyisin pyöritän Pinta Natural Beauty -verkkokauppaa Vilman ja Julian kanssa. - Nadja

Tutustu Kure Bazaarin kynsilakkoihin >>

Vieraile Kure Bazaarin omilla sivuilla

Jätä viesti

Kaikki viestit tarkastetaan ennen julkaisua