Miksi perustimme luonnonkosmetiikan verkkokaupan?

Verkkokaupan sivuilta löytyy jo entuudestaan lyhyt tarina verkkokauppamme taustasta ja filosofiastamme. Tästä voit lukea tarkemmin, miten kaikki sai alkunsa.

Verkkokauppamme juuret ovat Helsingin Kalliossa sijaitsevassa PINTA hius- ja kauneushuoneessa. PINTA on perustajansa ekokosmetologi ja parturi-kampaaja Vilman pitkäaikainen haave, joka avasi ovensa 2015.

Verkkokaupan Vilma perusti yhdessä kahden ystävänsä, Nadjan ja Julian kanssa. Kauppamme valikoima on kokoelma Vilman ja hänen asiakkaidensa suosikkituotteita.

Innostunut kolmikko häärää luonnonkosmetiikan verkkokaupan taustalla

Vilma ja hänen läheinen ystävänsä sekä tyttärensä kummitäti Nadja ovat tunteneet toisensa kymmenvuotiaasta. Nadja harrastaa valokuvausta ja työskentelee markkinoinnin parissa. Nadja tutustui opiskellessaan Juliaan, joka perusti opintojensa loppuvaiheessa tilitoimiston pienyrittäjille. Kun Vilma etsi uutta kirjanpitäjää, tutustutti Nadja Vilman ja Julian toisilleen.

Juhannus 2013

Nadja ja Vilma ovat tunteneet toisensa jo parikymmentä vuotta. Tämä kuva on juhannukselta 2013.

Vilma opiskeli lukion jälkeen kosmetologiksi. Jo opintojen aikana hän kypsytteli ajatusta omasta hoitolasta. Pari vuotta myöhemmin hän hankki myös parturi-kampaajan tutkinnon ja täydensi koulutustaan ekokosmetologin tutkinnolla. Nykyisin tämän kiireisen yrittäjän arkea vilkastuttavat myös tammikuussa 2020 syntynyt tytär sekä vuoden ikäinen Taisto-koira.

Vilma kaasona

Vilma

Analyyttinen Julia hoitaa verkkokauppamme talousasiat ja vastaa tuotteiden tilauksista sekä logistiikasta. Julia innostui luonnonkosmetiikasta huomatessaan, kuinka se toi apua esimerkiksi hänen herkälle hiuspohjalleen.  

Ajatus verkkokaupasta oli alun perin Julian:

Mitä, jos voisimme tarjota Vilman ammattitaidolla valittua ammattilaatuista luonnonkosmetiikkaa ja näkemystä laajemmalle yleisölle verkossa?

Verkkokaupan pikkuruinen varasto sijaitsee Julian lapsuudenkodissa, josta Julian isä, tuttavallisemmin Pakettivelho postittaa PINTAn tilaukset asiakkaille.

Nadja

Nadja

Nadjan käsialaa ovat verkkokaupan kuvat, tekstit sekä sosiaalisen median sisältö. Kuivan ja atooppisen  ihon omistajana hän rakastaa PINTAn kasvoöljyjä, kosteuttavia seerumeita sekä Absoltutionin kasvovettä.

Parastahan on se, että saa tehdä hommia ystävien kanssa!

Filosofiamme - Ammattilaatuisen luonnonkosmetiikan verkkokoauppa

Kaikissa myymissämme tuotteissa on laatutakuu. Ne ovat Vilmalla käytössä ja myynnissä hoitolan tai kampaamon puolella, joten ne täyttävät ammattilaisen vaatimustason.

Ekokosmetologina Vilma osaa yhdistellä tuotemerkkejä ja hoitolinjoja toisiinsa, ja toivommekin näin auttavamme asiakkaitamme valitsemaan sopivat tuotteet. Jaamme Vilman ohjeita ja vinkkejä ihonhoitoon PINTAn blogissa ja Instagramissa.

Toivottavasti löydät verkkokaupastamme etsimäsi! Jos sinulla on kysyttävää hiustenhoidosta, ihonhoidosta tai tuotteistamme, laita meille viestiä Instagramissa! Vilma vastaa mielellään kysymyksiinne

- Vilma, Nadja & Julia

 

 

Jätä viesti

Kaikki viestit tarkastetaan ennen julkaisua