PINTA Natural Beauty -verkkokauppa tarjoaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Verkkokaupan juuret ovat Helsingin Kalliossa sijaitsevassa PINTA hius- ja kauneushuoneessa ja verkkokaupan valikoima on PINTAn ekokosmetologi Vilman ja hänen asiakkaiden luottotuotteita.

PINTA hius- ja kauneushuoneen perustaja parturikampaaja ja ekokosmetologi Vilma on tutustunut kattavasti luonnonkosmetiikkaan ja valinnut hoitolansa tuotteet harkiten. Nyt nämä tuotteet ovat saatavilla myös PINTA Natural Beauty -verkkokaupassa.

”Kosmetologiurani alussa työskentelin synteettisen kosmetiikan parissa, mutta kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaa kohtaan kasvoi pikkuhiljaa. Kun sitten avasin oman liikkeeni Kallioon, halusin toteuttaa omaa visiotani, sekä kuunnella sydäntäni ja valitsin hoitolaani oman ideologiani mukaisia tuotteita”

Haluamme tuoda laadukkaan luonnonkosmetiikan yhä useamman saataville. Laadun lisäksi on tärkeää, että jokainen löytää omalle ihotyypilleen sopivat tuotteet. Siksi olemme pyrkineet kertomaan tuotteista kattavasti tuotekuvauksissa. Lisäksi päivitämme säännöllisesti ohjeita ja vinkkejä ihonhoitoon blogissamme.

 

Toivottavasti löydät verkkokaupasta etsimäsi!